Opinion

Editorial 21 April 2020 The good, the bad and the ugly debt of the truth

The debt to the truth of the lies of the British Conservative government is being paid by dying Brits every day since  Covid19 hit British shores.

  Editorial Shqip 19 April 2017 Replikë me çdo gjë të shkruar të ministrit Enver Hoxhaj

  Ministri Hoxhaj, me të drejtë mund të kritikojë mënyrën se si Moska zyrtare e qeveris Rusinë, por ai i shërben tash e më shumë se një dekadë PDK-së, e cila parti ka krijuar së bashku me disa grupe më të vogla – fronte për çfarë në thelb njihen si sindikatat e krimit të cilat bashkëveprojnë në baza klanore nëpërmjet sistemit të ‘Kanunit’.

   Editorial Shqip 26 October 2016 SHBA-të dhe Bomba Atomike e Njeriut të Varfër!

   37 vjet pas këtij revolucioni, besohet se amerikanët ishin të përfshirë dhe meqë përfshirja e tyre kishte rezultuar me ekzekutimin e të gjithë iranianëve besnikë-operativë të CIA-s, duket se ka çuar në motive të atilla që amerikanët të hapin arkivat e operacioneve të tyre për instalimin e Khomeinit në Teheran.

   Load More